Då var det dags att ta oss till USA igen och närmare bestämt New York, där vi hittar LEXXE, en dark-popartist som ger oss pulserande elektro med senaste singeln X.

Favoriter Apple Music

Låten i sig är en hyllning till artistens far Xavier som gick bort för 20 år sedan och släpptes på hans födelsedag dör 29:e Januari.

Resultatet är som sagt härligt pulserande med ett skönt dansant driv, samtidigt som det också ligger ett lager med vemod över låten som gör den väldigt intressant skulle jag säga.

”För några år sedan uppträdde jag och kunde absolut svära på att jag såg min far sitta på första raden. Jag älskar att skriva om det övernaturliga och de saker vi inte förstår, så även om jag erkänner att det kunde ha varit något jag hade tänkt på att se honom, så gör det det inte mindre gripande. Sången är sammansatt av olika rader om att jag ifrågasätter liv och död, pratar om händelser i verkligheten (showen där jag trodde att jag såg honom, hans vänner såg mig i olika barer och grät för att jag ser ut som honom, sista gången jag såg honom honom) och det är verkligen en fråga om att vi någonsin verkligen dör?”

Med X följder LEXXE upp singeln I like when you wear your hair down som släpptes i slutet av 2022 och med den nya låten inleder hon sitt 2023 starkt.

Följ LEXXE på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.