Då var det dags att ta oss till USA igen och närmare bestämt New York, där vi hittar LEXXE, en dark-popartist som ger oss pulserande elektro med senaste singeln X.

Dolby Atmos

Låten i sig är en hyllning till artistens far Xavier som gick bort för 20 år sedan och släpptes på hans födelsedag dör 29:e Januari.

Resultatet är som sagt härligt pulserande med ett skönt dansant driv, samtidigt som det också ligger ett lager med vemod över låten som gör den väldigt intressant skulle jag säga.

”För några år sedan uppträdde jag och kunde absolut svära på att jag såg min far sitta på första raden. Jag älskar att skriva om det övernaturliga och de saker vi inte förstår, så även om jag erkänner att det kunde ha varit något jag hade tänkt på att se honom, så gör det det inte mindre gripande. Sången är sammansatt av olika rader om att jag ifrågasätter liv och död, pratar om händelser i verkligheten (showen där jag trodde att jag såg honom, hans vänner såg mig i olika barer och grät för att jag ser ut som honom, sista gången jag såg honom honom) och det är verkligen en fråga om att vi någonsin verkligen dör?”

Med X följder LEXXE upp singeln I like when you wear your hair down som släpptes i slutet av 2022 och med den nya låten inleder hon sitt 2023 starkt.

Följ LEXXE på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.