Producentduon Louis The Child värvar artisten Kasbo och tidigare samarbetspartner EVAN GIIA för att ge oss singeln Blow the roof. Låten är hämtad från den nyligen släppta EPn Euphoria och följer nyheten om deras kommande framträdande på årets Coachella. Vad jag föll för i den här låten är dynamiken. Indie blandas med EDM och en skön melankoli. Även om syftet är party så känns det ändå vemodigt. Mjuk sång varvas med en energisk produktion som bryts av med live-pukor och akustiska gitarrer. 

Svensk Pop
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.