Miljoner Tusen är tillbaka i bloggen och denna gång har de ingen mindre än Alina Devecerski med sig. Det var ju ett tag sedan vi hörde från duon Miljoner Tusen. Senaste singeln var Blir du lönsam, lilla vän som släpptes sommaren 2021. Efter det har det varit ganska tyst från Jonas Rangstad och Daniel Carlsten.

Popmuzik Podcast

Men nu har de satt ihop en hel EP som de släpper i Mars. Första smakprovet från den är Jag ser dig, som du kan lyssna på här i bloggen.
Produktionen är lekfull med ett skönt driv som målats upp av mjuka synthar medan duon tillsammans med Alina sjunger om åtrå och att hångla med fel person.

Om samarbetet berättar Alina för bloggen:

”Jag lyssnar runt rätt mycket på ny musik för att se vad som händer därute i musiklandskapet. Det är inte alltför vanligt att jag stöter på något som jag tar till mig och sen börjar lyssna på självmant, men Miljoner Tusen är en sån akt. Därför blev jag as-exalterad när de hörde av sig om ett samarbete. De hade skrivit en låt om att typ hångla med fel person. Jag sa ja direkt.” 

Följ Miljoner Tusen på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011