Miljoner Tusen är tillbaka i bloggen och denna gång har de ingen mindre än Alina Devecerski med sig. Det var ju ett tag sedan vi hörde från duon Miljoner Tusen. Senaste singeln var Blir du lönsam, lilla vän som släpptes sommaren 2021. Efter det har det varit ganska tyst från Jonas Rangstad och Daniel Carlsten.

Popmuzik Popcast

Men nu har de satt ihop en hel EP som de släpper i Mars. Första smakprovet från den är Jag ser dig, som du kan lyssna på här i bloggen.
Produktionen är lekfull med ett skönt driv som målats upp av mjuka synthar medan duon tillsammans med Alina sjunger om åtrå och att hångla med fel person.

Om samarbetet berättar Alina för bloggen:

”Jag lyssnar runt rätt mycket på ny musik för att se vad som händer därute i musiklandskapet. Det är inte alltför vanligt att jag stöter på något som jag tar till mig och sen börjar lyssna på självmant, men Miljoner Tusen är en sån akt. Därför blev jag as-exalterad när de hörde av sig om ett samarbete. De hade skrivit en låt om att typ hångla med fel person. Jag sa ja direkt.” 

Följ Miljoner Tusen på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.