21-åriga Natalie Barth är lite osäker på hur hon ska definiera sig själv. Hon dricker kaffe alldeles för sent på kvällen, fokuserar på det förflutna istället för att leva i nuet och är otroligt obeslutsam. Något som reflekteras i artistens låtar då hon skriver om de värsta delarna av livet, vilket samtidigt blir hennes sätt att lösa problem. Framför allt strävar dock artisten efter att vara ärlig i musiken hon skapar, i hopp om att den ska hjälpa någon annan genom svåra stunder.

Popmuzik Popcast

Rent Free betyder allt för mig. Jag känner att det är mitt mest sårbara verk hitintills. Det är också det ärligaste jag skrivit och en exakt reflektion av vad jag vill säga. Texten talar om ett långt förhållande som slutade under början av pandemin, vilket gjorde det extremt svårt att gå vidare.  Känslan av att någon fortfarande tar plats i ditt sinne trots att man gjort slut är vad iden till att någon ”hyra in sig gratis” i ditt sinne kom ifrån.” 

Natalie Barth

Sammantaget är Rent Free en explosionsartad lyssning som blandar pop med indierock. Artistens önskan om att skapa något rått och ärligt når hela vägen fram och vi hör helt klart inspiration fåra Natalies förebilder Lorde och Lennon Stella

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.