21-åriga Natalie Barth är lite osäker på hur hon ska definiera sig själv. Hon dricker kaffe alldeles för sent på kvällen, fokuserar på det förflutna istället för att leva i nuet och är otroligt obeslutsam. Något som reflekteras i artistens låtar då hon skriver om de värsta delarna av livet, vilket samtidigt blir hennes sätt att lösa problem. Framför allt strävar dock artisten efter att vara ärlig i musiken hon skapar, i hopp om att den ska hjälpa någon annan genom svåra stunder.

Favoriter Apple Music

Rent Free betyder allt för mig. Jag känner att det är mitt mest sårbara verk hitintills. Det är också det ärligaste jag skrivit och en exakt reflektion av vad jag vill säga. Texten talar om ett långt förhållande som slutade under början av pandemin, vilket gjorde det extremt svårt att gå vidare.  Känslan av att någon fortfarande tar plats i ditt sinne trots att man gjort slut är vad iden till att någon ”hyra in sig gratis” i ditt sinne kom ifrån.” 

Natalie Barth

Sammantaget är Rent Free en explosionsartad lyssning som blandar pop med indierock. Artistens önskan om att skapa något rått och ärligt når hela vägen fram och vi hör helt klart inspiration fåra Natalies förebilder Lorde och Lennon Stella

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011