Ibland är tiden inte rätt för att helt och hållet hänge sig kärleken. Men oavsett hur mycket hjärnan försöker bearbeta det faktum att något är över hamnar man allt för ofta i en spiral som kretsar kring frågan ”tänk om…”. Rachel Grae skildrar ärligt och hjärtskärande sin historia om brusten kärlek på nya singeln Right person right time. Här hör och ser vi artisten blotta sitt hjärta och dela med sig av frustrationen kring vad som kunde hända om stjärnorna stod i rätt linje.

Favoriter Apple Music

Genom att klippa ihop mängder av stillbilder till en enda lång video blir denna vackra ballad träffsäker och rörande. För Grae är sårbarhet en styrka och hon duckar inte för att dyka in i ämnen som är tabubelagda. Något som gör hennes artisteri personligt, inspirerande och verkligt.

Hennes talang går inte omärkt förbi och i skrivande stund har artisten två miljoner lyssnare på Spotify samt 14 miljoner gilla-markeringar på Tik Tok.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.