Soulpop sensationen Vella återvänder med singeln Out of Control. Rösten vittnar om retro-legender och man kan tro att artisten levt under soulens golden-age, men icke hon är blott 18-år gammal. Nya singeln kombinerar Vellas karaktäristiska ton med ett modernare popljud för att skapa en läcker ljudbild som sträcker sig från skyhöga och kraftfulla toppar till varma och böljande dalar. 

Dolby Atmos

Out Of Control är verkligen en låt om att inte kunna kontrollera sina känslor. Du ser saker på ett sätt, men ditt hjärta ser dem på ett annat sätt, så du snurrar utom kontroll”.

Vella

Detta markerar Vellas första släpp 2022 och den släpps efter ett mycket framgångsrikt 2021, där hon blev viral på TikTok och har samlat miljontals streams på plattformar. Out of Control är början på en ny era för Vella och kommer att leda till hennes fullängdsprojekt som släpps senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.