Men åh! Mitt lilla synthpophjärta tog ju ett extra skutt av glädje när jag hörde detta måste jag ju medge.

Popmuzik Popcast

Det är dramaturgen Jacob Hirdwall som samlat skådespelaren Christopher Wollter och gitarristen Janne Schaffer för att tillsammans bilda något som jag skulle kalla för en supergrupp i form av The Night Agent.

Första gången vi hörde The Night Agent var 2020. Då var det i första hand Hidwalls projekt där Wolter och Schaffer gästade. Men nu när de släpper nya singeln When you dream är det som en trio.

When you dream ger oss 80-talsdoftande new wave med pumpande trummor, futuristiska synthar och dramatisk sång. På det får vi funkigt gitarrspelande av mästaren Schaffer. Hela låten får oss att återuppleva 80-tales popmusik igen. Jag kan tänka mig att fans av bland annat Gary Numan och New Order kommer att gå igång på detta extra mycket.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.