Efter att ha spenderat de sista pengarna på sitt checkkonto för en studio-session, bröt Herine ihop i studion och skrev den bitterljuva Worst that could happen. Här sjunger artisten om att ingenting är omöjligt så länge vi har kärlek. En känsla hon förmedlar ovanpå en kanvas av elgitarrer, organiska trummor och atmosfäriska sant distade synthar. Resultatet blir poprock med hjärtlig innebörd. 

Svensk Pop Apple Music

Efter att ha vuxit upp i låtskrivandets hjärta Nashville kommer det inte som någon överraskning att Herine fäste sig vid musiken vid en ung ålder. Som barn var en av sångerskornas, förutom att spela piano, gitarr och sjunga i kyrkkör, att agera A&R oh bedömare på demos som hennes bästa väns pappa hade tagit med hem från sitt skivbolag. Genom färgstark lyrik är smärtan hon upplevt under sin turbulenta uppväxt påtaglig. Att skriva blev snabbt mer än bara en barndomshobby, det utvecklades till en hanteringsmekanism och ett kreativt tryggt utrymme för att bearbeta känslor. Genom att avstå från sitt fullständiga namn är Herine redo att berätta sin sanna historia.

Det nyligen adopterade namnet Herine (uttalas ”Heron”; ”Hair-in”) är den sida av Katherine som hon ursprungligen såg som mest bristfällig. Genom att ta till sig den mest ofullkomliga delen av sin identitet, hoppas Herine kunna inspirera lyssnare att hålla ut i alla motgångar. Detta är en ny början och Herine är glad att dela med sig till många som också behöver befrielse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011