Efter att ha spenderat de sista pengarna på sitt checkkonto för en studio-session, bröt Herine ihop i studion och skrev den bitterljuva Worst that could happen. Här sjunger artisten om att ingenting är omöjligt så länge vi har kärlek. En känsla hon förmedlar ovanpå en kanvas av elgitarrer, organiska trummor och atmosfäriska sant distade synthar. Resultatet blir poprock med hjärtlig innebörd. 

Apple Music

Efter att ha vuxit upp i låtskrivandets hjärta Nashville kommer det inte som någon överraskning att Herine fäste sig vid musiken vid en ung ålder. Som barn var en av sångerskornas, förutom att spela piano, gitarr och sjunga i kyrkkör, att agera A&R oh bedömare på demos som hennes bästa väns pappa hade tagit med hem från sitt skivbolag. Genom färgstark lyrik är smärtan hon upplevt under sin turbulenta uppväxt påtaglig. Att skriva blev snabbt mer än bara en barndomshobby, det utvecklades till en hanteringsmekanism och ett kreativt tryggt utrymme för att bearbeta känslor. Genom att avstå från sitt fullständiga namn är Herine redo att berätta sin sanna historia.

Det nyligen adopterade namnet Herine (uttalas ”Heron”; ”Hair-in”) är den sida av Katherine som hon ursprungligen såg som mest bristfällig. Genom att ta till sig den mest ofullkomliga delen av sin identitet, hoppas Herine kunna inspirera lyssnare att hålla ut i alla motgångar. Detta är en ny början och Herine är glad att dela med sig till många som också behöver befrielse.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.