Göteborgsduon DINO är tillbaka med andra singel Laddat vapen. Den här gången har funkiga rytmer bytts ut mot en storartad popballad med en svulstig ljudbild. Direkt förs tankarna till ord som atmosfärsikt, varmt och omfamnande. Produktionsmässigt inleds låten relativt avskalat med subtila pads och en akustisk gitarr. Men allteftersom växer sig denna pop-ballad allt större och vecklar ut sin lyxiga ljudbild med krispigt mixade elgitarrer, hookiga melodier och R&B influerade beats. 

Favoriter Apple Music

Såhär säger DINO själva om nya singeln:

Laddat vapen är en modern popballad. Den känslofyllda historien om brusten kärlek som berättas ackompanjeras av en dynamisk produktion fylld med allt från akustisk gitarr och orgel till stora trummor och ett massivt gitarrsolo.”

DINO

I mitt tycke en helt lysande låt som dessutom är skriven, producerad och mixad av duon själva. Imponerande! Lyssna och njut. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.