Parris Mitchell är en artist från New York vars signum är medryckande poplåtar. Mitchells senaste singel Super Power är verkligen inget undantag utan här bjuds vi på en medryckande och funkig poplåt som garanterat kommer få fötterna att röra sig.
På singeln sjunger artisten om hur kärlek kan få en att känna sig utöver det vanliga. Låtens harmonier är inspirerade av Queen och beatet i låten är färgat av Dua Lipa och hennes hits.

Följ på Apple Music

Super Power är tagen från Parris kommande EP I Don’t Love You, And Other Lies och med den är han redo att ta över spellistorna under 2022 hos oss alla.
Av första singeln att döma så kommer det ju inte vara några som helst problem för artisten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.