Efter den catchiga singeln Flyg Fula Fluga Flyg inspelad i Spotifys studio är Hanna Ferm nu tillbaka med ännu en hit på svenska. Den här gången heter låten Håller in håller ut och talar om en vänskap som blir till kärlek. Samt hur svårt det kan vara att lyssna på sitt hjärta i ett samhälle fyllt av normer och förväntningar

”På Håller in håller ut berättar jag om hur komplicerat det kan vara att få känslor för en kompis, samtidigt som jag vill belysa hur normer och förväntningar omedvetet präglar allt från klädval till kärlek i våra liv. Hur urskiljer man egentligen sin egen röst från alla de andra små rösterna i huvudet som talar om för en hur man förväntas vara, och till och med hur man förväntas att känna? Man ska vara unik, men ändå passa in. Man ska vara självsäker, men inte ta plats. Till och med när det kommer till kärlek finns en mall att följa, vilket kanske gör att man aldrig vågar säga det man egentligen känner för någon man tycker om.”

Hanna Ferm

Produktionen blandar en vackert atmosfärsik gitarrslinga med organiska trummor och elgitarr. Helheten blir mjuk och Hannas sammetslena stämma guidar oss igenom den starka melodin. 

Precis som på tidigare svenska släpp lyckas Hanna på Håller in håller ut bjuda in lyssnaren till hennes liv, personliga historier och erfarenheter som många kan relatera till och bli inspireras utav. 

”Jag vill att mina låtar ska kännas som om man sitter med i ett samtal med mina bästa vänner.” 

Hanna Ferm
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.