Igår såg jag Francesca e Luigi live för första gången när de spelade på Skeppet här i Göteborg. Jag verkligen älskade hur Jessica Brannefors och Martin Permer gick 100% in i sina karaktärer på scenen när de levererade fyra låtar från nya albumet Dirty Disco. Det blev kitsch, camp och en massa härlig Italo disco. Receptet på en riktigt bra torsdag skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Idag släpper duon musikvideon till albumets titelspår Dirty Disco. En lysande poplåt med medryckande synthar och underhållande text. Videon i sig är faktiskt bandets tolfte i ordningen och den har premiär här i bloggen!

Om låten och videon berättar Martin:

”Låten Dirty Disco gjordes som en uppföljare till förra albumets Watch me dance tonight. Vi tyckte att det behövdes ett spår även till nya albumet som hade mycket italodisco i sig. Musikvideon gjordes också som en uppföljare. Och precis som i Watch me dance tonight blev det blanka silverväggar och provdockor. 
Jessica messade mig klockan tre på natten och skrev att hon fått väldens bästa idé till videon: ”Jag ska slicka en tjej i ansiktet!”.
Nu hade vi ju våra provdockor och det kändes lite enklare, haha!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011