Martin Tell och Eddie Zetterberg i MAED ligger inte på latsidan när det kommer att släppa grymma poplåtar. Nu är det dags för duon från Skåne att ta steget in i 2022 med singel Love without. En emotionell poplåt som handlar om hur allt kan snurra i huvudet på en när man börjar tvivla på sin relation. En förklarande vers om hur lycklig man varit när allt började, tiden då man mer eller mindre svävar fram, till en refräng där man ställer sig alla de där ”skitfrågorna” som uppkommer utan att man egentligen menar det. Det kulminerar i en klagande fråga ”Kan vi egentligen älska utan att behöva låtsas?” Kärleken är inte evig men den går att behålla… Men bara om den är på riktigt.

Favoriter Apple Music

Denna gång sjöng Eddie in demon och duon började jakten på en sångare för låten. Men tiden gick och efter ett tag kände de att det nog ändå är Eddie som ska sjunga på själva singeln. Det slutade med att båda faktiskt sjunger på låten. Att från lead, stämmor och kör.

”Verkligen en härlig känsla att ha gjort och performat allt själva även om vi helt klart kommer fortsätta samarbeta med andra sångare/sångerskor i framtida låtar. Funny how things turn out.”

MAED
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011