Martin Tell och Eddie Zetterberg i MAED ligger inte på latsidan när det kommer att släppa grymma poplåtar. Nu är det dags för duon från Skåne att ta steget in i 2022 med singel Love without. En emotionell poplåt som handlar om hur allt kan snurra i huvudet på en när man börjar tvivla på sin relation. En förklarande vers om hur lycklig man varit när allt började, tiden då man mer eller mindre svävar fram, till en refräng där man ställer sig alla de där ”skitfrågorna” som uppkommer utan att man egentligen menar det. Det kulminerar i en klagande fråga ”Kan vi egentligen älska utan att behöva låtsas?” Kärleken är inte evig men den går att behålla… Men bara om den är på riktigt.

Popmuzik Popcast

Denna gång sjöng Eddie in demon och duon började jakten på en sångare för låten. Men tiden gick och efter ett tag kände de att det nog ändå är Eddie som ska sjunga på själva singeln. Det slutade med att båda faktiskt sjunger på låten. Att från lead, stämmor och kör.

”Verkligen en härlig känsla att ha gjort och performat allt själva även om vi helt klart kommer fortsätta samarbeta med andra sångare/sångerskor i framtida låtar. Funny how things turn out.”

MAED
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.