Martin Tell och Eddie Zetterberg i MAED ligger inte på latsidan när det kommer att släppa grymma poplåtar. Nu är det dags för duon från Skåne att ta steget in i 2022 med singel Love without. En emotionell poplåt som handlar om hur allt kan snurra i huvudet på en när man börjar tvivla på sin relation. En förklarande vers om hur lycklig man varit när allt började, tiden då man mer eller mindre svävar fram, till en refräng där man ställer sig alla de där ”skitfrågorna” som uppkommer utan att man egentligen menar det. Det kulminerar i en klagande fråga ”Kan vi egentligen älska utan att behöva låtsas?” Kärleken är inte evig men den går att behålla… Men bara om den är på riktigt.

Denna gång sjöng Eddie in demon och duon började jakten på en sångare för låten. Men tiden gick och efter ett tag kände de att det nog ändå är Eddie som ska sjunga på själva singeln. Det slutade med att båda faktiskt sjunger på låten. Att från lead, stämmor och kör.

”Verkligen en härlig känsla att ha gjort och performat allt själva även om vi helt klart kommer fortsätta samarbeta med andra sångare/sångerskor i framtida låtar. Funny how things turn out.”

MAED
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.