Likt en långsam klapp som successivt bygger upp till en dånande applåd ger duon Blow Pop oss sin senaste singel Rather be mad. Här blandas bitterljuv text med nostalgisk produktion som till största del bär på till organiskt instrumentering. Det finns något skimrande vackert över den här låten som är svårt att sätta fingret på, men oj vad bra det låter.

Följ på Apple Music

”Vi ville fånga känslan av ett vänskapligt men ändå känslomässigt svårt uppbrott, där ena parten känner att hon hellre ville att förhållandet hade slutat illa så att hennes sorg kunde överskuggas av galenskap. Skulle du inte hellre vara arg? Det skulle jag säkert.”

Blow Pop

Blow Pop beskriver sig som en discoupplevelse utan dess like och är det gemensamma projektet av Detroit-artisterna Keaton och Avery. Deras ljud är elektriskt, deras stil eklektisk, och de är här för att bokstavligen erövra världen. Håll i er här är Blow Pop. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011