Efter att ha slagit igenom med sin singeln Broke Up With My Best Friend i slutet av förra året är 2022 vidöppet för Ocean Tisdall

Nordiska Favoriter

Genom att kanalisera mer av den breda och euforiska alternativa popen visar nya singeln White Lies upp artistens mest ärliga och uppriktiga text hittills. Med inspiration från Troye Sivan och LAUV svävar Oceans trollbindande röst över en elektroniskt produktion som fängslar lyssnaren.

White Lies är en av de där låtarna som bara kom ut ur mig. Med en överväldigande känsla av F*ck U relaterar jag till de här texterna sååå mycket. Speciellt för att mitt ex hade de mest förtjusande blå ögonen men var en sugen på de vita lögnerna.”

Ocean Tisdall

Sedan debuten 2021 har Ocean Tisdall skapat en mängd låtar som nickar till det nuvarande musikaliska landskapet samtidigt som de är rotade i en kärlek till klassiskt låtskrivande som härrör från hans uppväxt. Ocean säger att han fick sin kärlek till musik härstammar från sin mamma som älskar countrymelodier. 

Att börja skriva musik var något som föll sig väldigt naturligt för artisten som säger: 

”Det bara flödade genom mig. När du inte kan använda ord kan du använda musik för att kommunicera dina känslor. Det är som ett universellt språk”.

Ocean Tisdall

I år kommer en debut-EP som jag ser väldigt mycket fram emot. Tills dess lyssnar vi in den magiska White Lies. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011