Äntligen är Mike Turpin tillbaka i bloggen med sin atmosfäriska pop. Den här gången heter låten Never Enough och talar om människors oförmåga att vara i nuet. 

Nordiska Favoriter

”Alla är alltid oroliga för nästa sak hela tiden och i de ögonblicken önskar jag bara att vi alla kunde vara närvarande i nuet och stunden. Varje ögonblick ska upplevas till fullo och något är förlorat där och det är vad den här låten handlar om. Jag känner att många känner likadant och det känns som att vi har fastnat. Jag hoppas att den här singeln kommer beröra många. Låt oss släppa taget och vara fria.”

Mike Turpin

Produktionen förstärker känslan av att sväva på ett perfekt och utmärkt sätt. Artistens röst ramar in den luftiga ljudbilden och skapar en riktigt stark lyssning. Här ryms både funkiga rytmer och en hel del indie-inspiration. Soundet har en viss igenkänningsfaktor, men är samtidigt helt unikt!  

Med Never Enough fortsätter Mike Turpin att definiera sig som artist där han kombinera olika genrer för att göra poplåtar som är mer suggestiva och tankeväckande. Lyssna och njut! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.