Äntligen är Mike Turpin tillbaka i bloggen med sin atmosfäriska pop. Den här gången heter låten Never Enough och talar om människors oförmåga att vara i nuet. 

Covered PSB

”Alla är alltid oroliga för nästa sak hela tiden och i de ögonblicken önskar jag bara att vi alla kunde vara närvarande i nuet och stunden. Varje ögonblick ska upplevas till fullo och något är förlorat där och det är vad den här låten handlar om. Jag känner att många känner likadant och det känns som att vi har fastnat. Jag hoppas att den här singeln kommer beröra många. Låt oss släppa taget och vara fria.”

Mike Turpin

Produktionen förstärker känslan av att sväva på ett perfekt och utmärkt sätt. Artistens röst ramar in den luftiga ljudbilden och skapar en riktigt stark lyssning. Här ryms både funkiga rytmer och en hel del indie-inspiration. Soundet har en viss igenkänningsfaktor, men är samtidigt helt unikt!  

Med Never Enough fortsätter Mike Turpin att definiera sig som artist där han kombinera olika genrer för att göra poplåtar som är mer suggestiva och tankeväckande. Lyssna och njut! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011