Äntligen är Mike Turpin tillbaka i bloggen med sin atmosfäriska pop. Den här gången heter låten Never Enough och talar om människors oförmåga att vara i nuet. 

Följ på Apple Music

”Alla är alltid oroliga för nästa sak hela tiden och i de ögonblicken önskar jag bara att vi alla kunde vara närvarande i nuet och stunden. Varje ögonblick ska upplevas till fullo och något är förlorat där och det är vad den här låten handlar om. Jag känner att många känner likadant och det känns som att vi har fastnat. Jag hoppas att den här singeln kommer beröra många. Låt oss släppa taget och vara fria.”

Mike Turpin

Produktionen förstärker känslan av att sväva på ett perfekt och utmärkt sätt. Artistens röst ramar in den luftiga ljudbilden och skapar en riktigt stark lyssning. Här ryms både funkiga rytmer och en hel del indie-inspiration. Soundet har en viss igenkänningsfaktor, men är samtidigt helt unikt!  

Med Never Enough fortsätter Mike Turpin att definiera sig som artist där han kombinera olika genrer för att göra poplåtar som är mer suggestiva och tankeväckande. Lyssna och njut! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.