Elektronisk eufori med ett budskap som uppmanar till att tro på sig själv och vidga sina vyer. Jag får rysningar när jag lyssnar till Grace Kays singel Open. Låten inspirerades av en nära väns kraft.

Popmuzik Podcast

”Jag började skriva den här låten för att uppmuntra en nära vän till mig att vara mer öppen för livserfarenheter som resor, prova nya karriärer och bara ge sig själv en chans på livet! Det vackra med den här låten är att innan jag ens skrivit klart den hade hon åstadkom det jag hade hoppats på och mer därtill.”

Grace Kay

Helheten känns frisläppt och storartat. Den pulserande produktionen med sin sina karakteristiska synthar och svävande sång försätter en omedelbart i ett tillstånd av lugn. Melodin är snyggt konstruerad och refrängen är repetitiv med rätt mängd variation för att sätta sig på hjärnan omedelbart.

” Jag tappade nästan tron på den här låten vid en viss tidpunkt. Jag kunde inte få strukturen i slutet rätt, och nu är det ett av mina favoritslut jag någonsin har skapat eftersom det är FULLT och FRODIGT och får mig att vilja sprida armarna och ge solen en jättekram”

Grace Kay
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.