Tagen från nya EP:n Seasonal Obsession är Rollerblades låten som uppmanar till att bryta sig fri från sitt skal och testa livets vingar. 

Skicka in din musik

”Allt handlar om den lyckliga sidan av myntet. Texterna säger ”ödet väntar inte på mig” – livet vill att du ska vinna, men du måste komma ut och ta en första risk. För att ta dig ur ett hjulspår kan du behöva gå runt och leta efter saker som kan dra dig ur det och följa små lyckosymboler som goda omen.”

Post-Dusk

Hoppfullt och energifyllt är detta en låt som uppmanar till livsnjutande. Dova trummor matchas med svävande gitarrer. Där artisten ville fånga känslan av att köra fort med en hand ut genom fönstret och känna sig fri och lycklig. Inspirerad av queer-pionjärer som Christine and the Queens är Post-Dusk redo att tonsätta alla melankoliska ögonblick med en eftertänksam twist på alternativ pop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011