Denna vecka firar vi att restriktionerna är över och pandemin går mot sitt slut.
Vad passar då bättre än att Juliander premiärvisar musikvideon till senaste singeln If I can’t have you här hos Popmuzik?!
En tvättäkta pophit med upplyftande och euforisk känsla som både bjuder på en personlig och emotionell sida av sångaren.

Favoriter Apple Music

”Låten handlar om känslan av att hellre vara ensam än att inte få tillbringa resten av livet med den där ‘speciella’ personen. Att få uppleva den känslan, är det enda som betyder något och livet känns meningslöst utan den. Jag började skriva If I can’t have you hemma med ett gitarriff och enkla trummor. Jag kände direkt att den hade något speciellt, fortsatte att skriva och inom 30 minuter så var låten klar. Jag har nog aldrig varit så exalterad över en låt tidigare och den känslan var helt enorm. Det har varit spännande att själv få skapa produktionen och det ska bli så kul att äntligen få dela den med världen.” 

I videon kan vi se Juliander framföra låten i Borgholms Slottsruin med vyn över havet skymtande i fönstren.
Om videon berättar Juliander för bloggen.

”När jag skapade videon till If I can’t have you hade jag visionen att den skulle förstärka känslan från när jag skrev låten – total eufori. Därför valde jag att spela in den live på Öland där jag har tillbringat alla mina somrar. Att få göra det i Borgholms Slottsruin kändes stort eftersom jag själv har haft många mäktiga musikupplevelser där.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.