Denna vecka firar vi att restriktionerna är över och pandemin går mot sitt slut.
Vad passar då bättre än att Juliander premiärvisar musikvideon till senaste singeln If I can’t have you här hos Popmuzik?!
En tvättäkta pophit med upplyftande och euforisk känsla som både bjuder på en personlig och emotionell sida av sångaren.

”Låten handlar om känslan av att hellre vara ensam än att inte få tillbringa resten av livet med den där ‘speciella’ personen. Att få uppleva den känslan, är det enda som betyder något och livet känns meningslöst utan den. Jag började skriva If I can’t have you hemma med ett gitarriff och enkla trummor. Jag kände direkt att den hade något speciellt, fortsatte att skriva och inom 30 minuter så var låten klar. Jag har nog aldrig varit så exalterad över en låt tidigare och den känslan var helt enorm. Det har varit spännande att själv få skapa produktionen och det ska bli så kul att äntligen få dela den med världen.” 

I videon kan vi se Juliander framföra låten i Borgholms Slottsruin med vyn över havet skymtande i fönstren.
Om videon berättar Juliander för bloggen.

”När jag skapade videon till If I can’t have you hade jag visionen att den skulle förstärka känslan från när jag skrev låten – total eufori. Därför valde jag att spela in den live på Öland där jag har tillbringat alla mina somrar. Att få göra det i Borgholms Slottsruin kändes stort eftersom jag själv har haft många mäktiga musikupplevelser där.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.