Sluta sprida rykten och felaktig information om mig till alla! Ett tydligt budskap som man tänker inte kan misstolkas, men ändå blir man motbevisad gång på gång. Baserad på personliga erfarenheter gör Fox Royale ytterligare ett försök att förtydliga att ingen gillar skvallerbyttan på singeln Please don’t share your secrets. Till en live-inspirerad produktion, krispigt mixad sång och instrumentering skapar de en explosiv låt. Där refrängen är omedelbart hookig och passar för stora arenor. 

Nordiska Favoriter

Signifikant för gruppen är att de skriver musik om känslomässig osäkerhet, uppbrott och familjesammanbrott. Teman som många gånger tystas ned, men verkligen behöver lyftas upp och aktualiseras. 

”Vi försöker ta itu med milleniumångest på ett sådant sätt som inte låter naivt, vilket är svårt eftersom vi är lika unga som de som lyssnar. Det ska låta ljust och mycket av vår musik låter lycklig. Det är inte bara en rad som ska vara super catchy. Vi vill att varje rad ska fastna i ditt huvud.”

Fox Royale
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011