Sluta sprida rykten och felaktig information om mig till alla! Ett tydligt budskap som man tänker inte kan misstolkas, men ändå blir man motbevisad gång på gång. Baserad på personliga erfarenheter gör Fox Royale ytterligare ett försök att förtydliga att ingen gillar skvallerbyttan på singeln Please don’t share your secrets. Till en live-inspirerad produktion, krispigt mixad sång och instrumentering skapar de en explosiv låt. Där refrängen är omedelbart hookig och passar för stora arenor. 

Popmuzik Podcast

Signifikant för gruppen är att de skriver musik om känslomässig osäkerhet, uppbrott och familjesammanbrott. Teman som många gånger tystas ned, men verkligen behöver lyftas upp och aktualiseras. 

”Vi försöker ta itu med milleniumångest på ett sådant sätt som inte låter naivt, vilket är svårt eftersom vi är lika unga som de som lyssnar. Det ska låta ljust och mycket av vår musik låter lycklig. Det är inte bara en rad som ska vara super catchy. Vi vill att varje rad ska fastna i ditt huvud.”

Fox Royale
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.