21-åriga Emilia Pantic debuterar med singeln Roadkill skriven tillsammans med Åke Olofsson från Den Svenska Björnstammen. Som låtskrivare utgår Emilia Pantic från sina dagböcker vilket resulterar i personliga och råa texter som till och med utlämnar namn på personer hon har en historia med. Artistens kreativa process börjar alltid i händelsen och behovet av att bearbeta det hon går igenom på ett så ofiltrerat sätt som möjligt. 

Covered PSB

Just debutsingeln talar om en destruktiv relation när man hänger med någon som man vet inte är bra för en. Producerad av förra veckans artistdebutant Kerstin Ljungström och Åke möter vi ett pop-punk inspirerat sound. Låten kantas av organiska trummor, elgitarrer och en melodisk lekfullhet som för de som lyssnat på Björnstammens även återfinns där. Snygga minimalistiska verser binds samman med explosiva refränger för att skapa en underhållande och dynamisk lyssning. 

Resan mot artisteriet började 2021 när Emilia började lägga ut korta klipp från studion på hennes TikTok som snabbt fick många visningar och hängivna fans. Detta ledde till att hon senare samma år flyttade upp till Stockholm från Göteborg för att satsa fullt ut på musiken.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011