Det kändes så nära. Att Omar Rudberg i alla fall skulle komma till semifinal i Melodifestivalen med sitt bidrag Moving like that. Men så blev det tyvärr inte. Omars somriga latino-beats och framgångar i Netflix-serien Young Royals räckte tyvärr inte hela vägen denna gång. Men då får vi i alla fall lyssna på den på streamingtjänsterna redan ikväll och jag tror låten har stora chanser att bli en stor hit för den gamle FO&O-medlemmen.

Följ på Apple Music

Moving like that är skriven av artisten själv tillsammans med Gustav Blomberg, Amanda Kongshaug och Kristin Marie. Videon är regisserad av Florian Dezfoulian och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.