Det kändes så nära. Att Omar Rudberg i alla fall skulle komma till semifinal i Melodifestivalen med sitt bidrag Moving like that. Men så blev det tyvärr inte. Omars somriga latino-beats och framgångar i Netflix-serien Young Royals räckte tyvärr inte hela vägen denna gång. Men då får vi i alla fall lyssna på den på streamingtjänsterna redan ikväll och jag tror låten har stora chanser att bli en stor hit för den gamle FO&O-medlemmen.

POPMUZIK LOVER 2

Moving like that är skriven av artisten själv tillsammans med Gustav Blomberg, Amanda Kongshaug och Kristin Marie. Videon är regisserad av Florian Dezfoulian och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011