Det kändes så nära. Att Omar Rudberg i alla fall skulle komma till semifinal i Melodifestivalen med sitt bidrag Moving like that. Men så blev det tyvärr inte. Omars somriga latino-beats och framgångar i Netflix-serien Young Royals räckte tyvärr inte hela vägen denna gång. Men då får vi i alla fall lyssna på den på streamingtjänsterna redan ikväll och jag tror låten har stora chanser att bli en stor hit för den gamle FO&O-medlemmen.

Apple Music Svensk Pop

Moving like that är skriven av artisten själv tillsammans med Gustav Blomberg, Amanda Kongshaug och Kristin Marie. Videon är regisserad av Florian Dezfoulian och du ser resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.