Nyligen släppte Malmöartisten Gustav Åhlin den atmosfäriska singer-songwriter singeln Tar mig förbi. En indiepop/vispop låt som handlar om att gå igenom en depression och finna sig själv fast i sängen kämpandes för ett ”vanligt liv”. Här kontrasteras en melankolisk berättelse med organiska instrumentering och lyssnaren beddas in i en varm filt, med mjuka gitarrer, xylofon, stråkar och stora körer. 

Favoriter Apple Music

Uppvuxen med punk/hardcore och hiphop har artisten under senare år hittat sig i vispop och pop på svenska. Musikaliska inspirationer är bland annat Olle Ljungström, Det Stora Monstret och Bright Eyes. Själv arbetar Gustav som ljudtekniker och lärare med ett studiorum på Tambourine Studios i Malmö. 

Luta er tillbaka och njut när Gustav Åhlin skildrar den djupa berättelsen som gömmer sig i Tar mig förbi

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.