GRÁ-C är artistnamnet för den irländske singer-songwritern Gráinne Cotter.
Med singeln I can släpper hon här första smakprovet från sitt debutalbum The Second Hour.

Popmuzik Lover

Med den nya singeln bjuder GRÁ-C på alt-pop med stark sång som doftar Florence Welch från Florence and the Machine. Produktionen medryckande och fyllig med en varm melodi. Att det doftar lite 80-tal gör ju inte saken sämre direkt. Jag blev i alla fall såld på både arrangemanget och den upplyftande känslan av låten.

Följ GRÁ-C på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.