Efter att Röyksopp har teasat några låtar under Januari släpptes de idag singeln Impossible. En låt där bjudit in självaste Alison Goldfrapp för att skapa popmagi för oss. Och visst är det snyggt med Goldfrapps drömliknande röst och norrmännens läckra elektro?

Favoriter Apple Music

Men inte nog med det. Duon, som 2014 lovade att de inte ska släppa något nytt ”traditionellt album” har gjort ett nytt album som heter Profound Mysteries. Vem är vi att klaga? Bara tacka och ta emot.
På albumet hittar vi även samarbeten med deras gamla vapendragare Susanne Sundfør men också Beko Mari, Pixx och Astrid S. Den sistnämnda är jag ju väldigt nyfiken på att höra hur ett samarbete låter. Om inte förr så vet vi den 29:e April när albumet släpps.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.