Efter att Röyksopp har teasat några låtar under Januari släpptes de idag singeln Impossible. En låt där bjudit in självaste Alison Goldfrapp för att skapa popmagi för oss. Och visst är det snyggt med Goldfrapps drömliknande röst och norrmännens läckra elektro?

Nordiska Favoriter

Men inte nog med det. Duon, som 2014 lovade att de inte ska släppa något nytt ”traditionellt album” har gjort ett nytt album som heter Profound Mysteries. Vem är vi att klaga? Bara tacka och ta emot.
På albumet hittar vi även samarbeten med deras gamla vapendragare Susanne Sundfør men också Beko Mari, Pixx och Astrid S. Den sistnämnda är jag ju väldigt nyfiken på att höra hur ett samarbete låter. Om inte förr så vet vi den 29:e April när albumet släpps.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011