Ghostly Kisses är just nu aktuell med sitt nysläppta album Heaven, Wait. En platta som både komponerades och producerades under pandemin på distans. Bland samlingen hittar vi den atmosfäriska Heartbeat. En låt som hjälpte artisten att forma hela albumets sound. 

”’Heartbeat var ett av de första spåren vi gjorde för albumet och satte verkligen stämningen och riktningen för albumet. Det var en så rolig låt att göra och förmodligen vår mest popinspirerade som någonsin gjorts.”

Ghostly Kisses

Här möter skör falsettsång en studsande mid-tempo produktion som bär på noggrant utvalda syntar, trummor och bas. Rytmen är inspirerad av minimalistisk house/techno och har ett brett utbud av elektroniska element. 

Tim Bran hjälpte verkligen till att polera ljudet genom att lägga till lager av syntar, effekter och skapade den typ av eteriska sång som ni hör.”

Ghostly Kisses

Med låten kommer även en tillhörande musikvideo skriven och regisserad av Fred Gervais-Dupuis. Här fångas verkligen låtens övergången från ensamhet till tvåsamhet på ett gripande vackert sätt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.