Ghostly Kisses är just nu aktuell med sitt nysläppta album Heaven, Wait. En platta som både komponerades och producerades under pandemin på distans. Bland samlingen hittar vi den atmosfäriska Heartbeat. En låt som hjälpte artisten att forma hela albumets sound. 

DOLBY ATMOS

”’Heartbeat var ett av de första spåren vi gjorde för albumet och satte verkligen stämningen och riktningen för albumet. Det var en så rolig låt att göra och förmodligen vår mest popinspirerade som någonsin gjorts.”

Ghostly Kisses

Här möter skör falsettsång en studsande mid-tempo produktion som bär på noggrant utvalda syntar, trummor och bas. Rytmen är inspirerad av minimalistisk house/techno och har ett brett utbud av elektroniska element. 

Tim Bran hjälpte verkligen till att polera ljudet genom att lägga till lager av syntar, effekter och skapade den typ av eteriska sång som ni hör.”

Ghostly Kisses

Med låten kommer även en tillhörande musikvideo skriven och regisserad av Fred Gervais-Dupuis. Här fångas verkligen låtens övergången från ensamhet till tvåsamhet på ett gripande vackert sätt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011