Ghostly Kisses är just nu aktuell med sitt nysläppta album Heaven, Wait. En platta som både komponerades och producerades under pandemin på distans. Bland samlingen hittar vi den atmosfäriska Heartbeat. En låt som hjälpte artisten att forma hela albumets sound. 

Favoriter Apple Music

”’Heartbeat var ett av de första spåren vi gjorde för albumet och satte verkligen stämningen och riktningen för albumet. Det var en så rolig låt att göra och förmodligen vår mest popinspirerade som någonsin gjorts.”

Ghostly Kisses

Här möter skör falsettsång en studsande mid-tempo produktion som bär på noggrant utvalda syntar, trummor och bas. Rytmen är inspirerad av minimalistisk house/techno och har ett brett utbud av elektroniska element. 

Tim Bran hjälpte verkligen till att polera ljudet genom att lägga till lager av syntar, effekter och skapade den typ av eteriska sång som ni hör.”

Ghostly Kisses

Med låten kommer även en tillhörande musikvideo skriven och regisserad av Fred Gervais-Dupuis. Här fångas verkligen låtens övergången från ensamhet till tvåsamhet på ett gripande vackert sätt.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.