Hadi är singer-songwritern från Libanon som för närvarande utgår från Dubai. Hans musik skapar han helt på egen hand och nya singeln The Days är skriven, inspelad, producerade, mixade och mastrad i artistens hemmastudio. Snacka om att göra allt själv! 

Apple Music

Inspirationen bakom låten väcktes från en bild av att leva under vattnet. Hadi vill förmedla budskapet om att ”dyka djupare in i saker” genom en vackert filmad musikvideo. Låten är därtill inspelad med ett tidsmått som fluktuerar och musiken tar en med på en filmisk resa som kulminerar i en stor refräng med gitarrer och euforisk sång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.