Med en snygg vemodig pianoslinga, pulserande synthar och framförallt Sarah Blackwoods fantastiska röst skapar magi på nya singeln Token. Än en gång står Stephen Hague för produktionen tillsammans med Chris Wilkie och det är så nära julafton vi kan komma. Väldigt snyggt och riktigt bra pop. Det är som Dubstar med denna fyller upp ett stort tomrum medan vi väntar på nästa album med Pet Shop Boys. För ljudbilden känns verkligen som en perfekt mix av just PSB och Dubstar (kryddat med en aning av There must be an angel (Playing with my heart)).
-Eller vad tycker du?

Följ på Apple Music

I samband med släppet av singeln meddelar Dubstar att de släpper albumet Two den 6:e Maj. Så ännu mer musik att se fram emot med andra ord.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.