Med en snygg vemodig pianoslinga, pulserande synthar och framförallt Sarah Blackwoods fantastiska röst skapar magi på nya singeln Token. Än en gång står Stephen Hague för produktionen tillsammans med Chris Wilkie och det är så nära julafton vi kan komma. Väldigt snyggt och riktigt bra pop. Det är som Dubstar med denna fyller upp ett stort tomrum medan vi väntar på nästa album med Pet Shop Boys. För ljudbilden känns verkligen som en perfekt mix av just PSB och Dubstar (kryddat med en aning av There must be an angel (Playing with my heart)).
-Eller vad tycker du?

Apple Music

I samband med släppet av singeln meddelar Dubstar att de släpper albumet Two den 6:e Maj. Så ännu mer musik att se fram emot med andra ord.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.