Alternativa popartisten esmerelda är tillbaka i bloggen med singeln Too Much. Den här gången ger artisten oss sin tredje singel från kommande EP:n och har tagit hjälp av producenten BROOKFIELD som bland annat jobbat med Charli XCX och Anne Marie. Subtilt piano inleder och sätter stämningen för den här balladen som allteftersom växer sig större med maffiga elektroniska syntar och stora pukor. Låten följer singlarna Jenny och I’m Not A Princess I’m A God som kommer vara med på EP:n Medusa Was Innocent

Popmuzik Lover Patreon

Too Much handlar om att få panik över att livet borde ”komma ihop” snabbare. Den handlar om att jämföra sig själv med sina vänner, med ens tidigare jag, med människor på sociala medier och tänka…Vad gör jag för fel? Varför känner jag att jag inte har lika roligt eller har lika stor framgång som alla andra? Det är mycket press att bli framgångsrik och att inte göra någon besviken. För att kompensera kan jag kanske vara översäker och högljudd ibland. Jag har insett att det här kan uppfattas som överväldigande eller bokstavligen ”för mycket”. Den här låten är ett slags hyllning till alla gånger jag har lämnat ett scenario och undrat mig själv eller känner att jag borde ha tonat ner det.”

esmerelda

För att vara någon som började sin musikaliska resa genom att skriva poesi och texter är Too Much en relaterbar och berättande låt om ungdomligt självtvivel. Troligtvis ett tema som många kan känna tröst och finna sig själv i. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011