Alternativa popartisten esmerelda är tillbaka i bloggen med singeln Too Much. Den här gången ger artisten oss sin tredje singel från kommande EP:n och har tagit hjälp av producenten BROOKFIELD som bland annat jobbat med Charli XCX och Anne Marie. Subtilt piano inleder och sätter stämningen för den här balladen som allteftersom växer sig större med maffiga elektroniska syntar och stora pukor. Låten följer singlarna Jenny och I’m Not A Princess I’m A God som kommer vara med på EP:n Medusa Was Innocent

Favoriter Apple Music

Too Much handlar om att få panik över att livet borde ”komma ihop” snabbare. Den handlar om att jämföra sig själv med sina vänner, med ens tidigare jag, med människor på sociala medier och tänka…Vad gör jag för fel? Varför känner jag att jag inte har lika roligt eller har lika stor framgång som alla andra? Det är mycket press att bli framgångsrik och att inte göra någon besviken. För att kompensera kan jag kanske vara översäker och högljudd ibland. Jag har insett att det här kan uppfattas som överväldigande eller bokstavligen ”för mycket”. Den här låten är ett slags hyllning till alla gånger jag har lämnat ett scenario och undrat mig själv eller känner att jag borde ha tonat ner det.”

esmerelda

För att vara någon som började sin musikaliska resa genom att skriva poesi och texter är Too Much en relaterbar och berättande låt om ungdomligt självtvivel. Troligtvis ett tema som många kan känna tröst och finna sig själv i. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.