Awa Santesson Sey eller helt enkelt AWA känns ofta igen i samband med att hon vann svenska upplagan av X Factor år 2012. Idag har artisten funnit sitt snygga R&B sound och ser sig som självutnämnd ”bad bitch who meditates”. Jag gillar den attityden starkt! Två badkollektioner Nelly senare, en global kampanj för L’Oréal samt nu senast cover på Notion Magazine, är artisten tillbaka för att erövra pop/R&B tronen med sin stjärnglans. Nya singeln Who’s Asking är producerad med Ebenezer och Eyelar och talar om att förstå sitt egenvärde och inte acceptera situationer som inte känns helt rätt för en själv.

POPMUZIK LOVER 2

”Den här låten representerar för mig insikten efter en lång självkärleksresa där du upptäcker vad som faktiskt är viktigt för dig hos din partner och att din känslomässiga tillgänglighet är baserad enbart på Who’s Asking. Alltså att jag helt enkelt inte är intresserad av att påbörja eller underhålla något som inte är där för att lyfta, motivera och växa tillsammans.”

AWA

Med förkärlek till R&B diggar jag detta skarpt och det känns som AWA har ett pangår framför sig. 

Ni hör Who’s Asking här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011