Awa Santesson Sey eller helt enkelt AWA känns ofta igen i samband med att hon vann svenska upplagan av X Factor år 2012. Idag har artisten funnit sitt snygga R&B sound och ser sig som självutnämnd ”bad bitch who meditates”. Jag gillar den attityden starkt! Två badkollektioner Nelly senare, en global kampanj för L’Oréal samt nu senast cover på Notion Magazine, är artisten tillbaka för att erövra pop/R&B tronen med sin stjärnglans. Nya singeln Who’s Asking är producerad med Ebenezer och Eyelar och talar om att förstå sitt egenvärde och inte acceptera situationer som inte känns helt rätt för en själv.

Apple Music Svensk Pop

”Den här låten representerar för mig insikten efter en lång självkärleksresa där du upptäcker vad som faktiskt är viktigt för dig hos din partner och att din känslomässiga tillgänglighet är baserad enbart på Who’s Asking. Alltså att jag helt enkelt inte är intresserad av att påbörja eller underhålla något som inte är där för att lyfta, motivera och växa tillsammans.”

AWA

Med förkärlek till R&B diggar jag detta skarpt och det känns som AWA har ett pangår framför sig. 

Ni hör Who’s Asking här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.