Andra låten från svenska VASSÖR heter Förlåt och är en fartfylld indie-dänga med innerlig och ärlig text.

Följ på Apple Music

Förlåt är låten för alla dem som har gått igenom en personlig resa och utveckling och som är redo att gå vidare i livet. Likt första singeln Bokstavsbarn, så är även detta en låt med relaterbar text och känsla som är menad att ryckas med på!”

VASSÖR

De organiska trummorna och akustiska gitarren i kombination med elektroniska syntar skapar ett musikaliskt landskap där sött möter salt. Lägg därtill VASSÖRs snygga stämma som pendlar klanderfritt mellan djup och ljus så får ni en grym pop-låt. Mitt favoritparti är ”aom-be” som även är hela hooken, ni kommer förstår vad jag menar. 

På singeln Förlåt visar VASSÖR återigen upp den riktiga personen bakom rösten. Där han står upp för att han är en vanlig kille och familjefar som kämpat sig fram i livet med drömmar om att slå på stort.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011