Andra låten från svenska VASSÖR heter Förlåt och är en fartfylld indie-dänga med innerlig och ärlig text.

Favoriter Apple Music

Förlåt är låten för alla dem som har gått igenom en personlig resa och utveckling och som är redo att gå vidare i livet. Likt första singeln Bokstavsbarn, så är även detta en låt med relaterbar text och känsla som är menad att ryckas med på!”

VASSÖR

De organiska trummorna och akustiska gitarren i kombination med elektroniska syntar skapar ett musikaliskt landskap där sött möter salt. Lägg därtill VASSÖRs snygga stämma som pendlar klanderfritt mellan djup och ljus så får ni en grym pop-låt. Mitt favoritparti är ”aom-be” som även är hela hooken, ni kommer förstår vad jag menar. 

På singeln Förlåt visar VASSÖR återigen upp den riktiga personen bakom rösten. Där han står upp för att han är en vanlig kille och familjefar som kämpat sig fram i livet med drömmar om att slå på stort.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.