Med en stark röst och snygg atmosfär över arrangemanget släpper den tyske singer-songwritern Timo Scharf singeln 9minutes. Låten i sig är tredje singeln från sångarens kommande debut-EP som släpps i början av 2023.

DOLBY ATMOS

9minutes handlar om ett förbjudet förhållande som är dömt att misslyckas och målas snyggt upp med stora R&B-beats, piano och stråkar. Det är filmiskt och väldigt starkt. Både i framförande och i produktion. Med singeln följer Timo upp Young & Restless samt Somebody.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011