År 2017 debuterade Juliander med singeln Same Moon, en låt som gått varm i mina lurar och introducerade artistens souliga-stämma. Det har gått några år och sångaren har haft stora framgångar. Däribland genom superhiten All Falls Down tillsammans med Alan Walker och Noa Cyrus men även som förband till Zara Larsson och spelning på Coachella. 

Skicka in din musik

Under 2020 och 2021 har Juliander dock tagit ännu ett steg i sin karriär och uppfyllt sin dröm av kontroll över sin karriär. Idag skriver, framför och producerar han sin egen musik samt släpper den på eget bolag. Det nya soundet har artisten skapat genom analoga vintagesyntar, organiska instrument och kraftfulla trummor. Inspirationen till sitt musikskapande har Juliander funnit i en legendarisk studio i Genève som under de senaste två åren har blivit hans andra hem. 

Nysläppta If I Can’t Have You markerar den första av flertalet släpp 2022. Återigen påminns jag om artistens uttrycksfulla och emotionella röst när han ger oss en personlig låt med meningsfull text och sätter prägeln för sin egen unik ljudbild.

”Låten handlar om känslan av att hellre vara ensam än att inte få tillbringa resten av livet med den där ‘speciella’ personen. Att få uppleva den känslan, är det enda som betyder något och livet känns meningslöst utan den. Jag började skriva If I Can’t Have You hemma med ett gitarriff och enkla trummor. Jag kände direkt att den hade något speciellt, fortsatte att skriva och inom 30 minuter så var låten klar. Jag har nog aldrig varit så exalterad över en låt tidigare och den känslan var helt enorm. Det har varit spännande att själv få skapa produktionen och det ska bli så kul att äntligen få dela den med världen.”

Juliander.

If I Can’t Have You andas drömsk pop med atmosfärisk touch och organiska element. Om inte verserna vinner över dig som lyssnar kan jag lova att refrängen gör det. Gåshud! Det är med spänning vi inväntar mer släpp från denna lovande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011