Suggestivt och dunkelt. Så låter det när Ellakate tar med oss på en lysande popresa genom singeln If you want me to. Här talar sångaren om en obeskrivlig kärlek till en vän som hon är tvungen att släppa taget om för att den ska kunna vara lycklig. 

Popmuzik Podcast

“Den här låten är speciell för mig eftersom det är en av de första gångerna jag kunde skriva om mina personliga känslor och upplevelser.” 

ellakate

Singeln markerar den andra från denna lovande talang och visar på hennes förmågan att författa text som lyssnare kan känna en förankring till. Personligen är jag löjligt förtjust i när produktioner snuddar melankoli och bär på ett mystiskt mörker så den här faller absolut mig i smaken. 

Bakom ellakate finner vi Ella Greenbaum uppvuxen i Atlanta, Georgia. Som liten omringades hon av musikalitet och tvingade till och med sina syskon att lyssna på hennes låtar som barn. 

”När min pappa först förklarade vad låten Brandy av Looking Glass handlade om, upptäckte jag magin med berättande i låtskrivande. Jag har sjungit och hittat på låtar så länge jag kan minnas”

ellakate
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011