Suggestivt och dunkelt. Så låter det när Ellakate tar med oss på en lysande popresa genom singeln If you want me to. Här talar sångaren om en obeskrivlig kärlek till en vän som hon är tvungen att släppa taget om för att den ska kunna vara lycklig. 

Favoriter Apple Music

“Den här låten är speciell för mig eftersom det är en av de första gångerna jag kunde skriva om mina personliga känslor och upplevelser.” 

ellakate

Singeln markerar den andra från denna lovande talang och visar på hennes förmågan att författa text som lyssnare kan känna en förankring till. Personligen är jag löjligt förtjust i när produktioner snuddar melankoli och bär på ett mystiskt mörker så den här faller absolut mig i smaken. 

Bakom ellakate finner vi Ella Greenbaum uppvuxen i Atlanta, Georgia. Som liten omringades hon av musikalitet och tvingade till och med sina syskon att lyssna på hennes låtar som barn. 

”När min pappa först förklarade vad låten Brandy av Looking Glass handlade om, upptäckte jag magin med berättande i låtskrivande. Jag har sjungit och hittat på låtar så länge jag kan minnas”

ellakate
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.