Härligt pulserade pop bjuder den Manchester-baserade trion Hot Minute oss på när de släpper loss singeln Picture this.

Följ på Apple Music

Efter två års frånvaro är kvinnorna tillbaka på scenen och de har en tydligt budskap om att ta tillbaka kontrollen över ens egna liv. Något som på senare tid blivit svårare och svårare för framförallt kvinnor med Roe v Wade i USA, men också det som händer i Iran just nu samt att världen börjar spåra ut med krig och regeringar som springer de stora företagens ärenden istället för folkets.

Produktionen ger oss läcker synthwave med härligt driv och med en mörk underton som sedan kryddats med läckra elgitarrer. En produktion som jag alltid uppskattar.
Låten är skriven av gruppen tillsammans med producenten Lewis Gardiner.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011