Härligt pulserade pop bjuder den Manchester-baserade trion Hot Minute oss på när de släpper loss singeln Picture this.

Popmuzik Popcast

Efter två års frånvaro är kvinnorna tillbaka på scenen och de har en tydligt budskap om att ta tillbaka kontrollen över ens egna liv. Något som på senare tid blivit svårare och svårare för framförallt kvinnor med Roe v Wade i USA, men också det som händer i Iran just nu samt att världen börjar spåra ut med krig och regeringar som springer de stora företagens ärenden istället för folkets.

Produktionen ger oss läcker synthwave med härligt driv och med en mörk underton som sedan kryddats med läckra elgitarrer. En produktion som jag alltid uppskattar.
Låten är skriven av gruppen tillsammans med producenten Lewis Gardiner.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.