Miinou inleder sitt 2022 med singeln We ain’t going down. En stark och emotionell poplåt där sångerskan sjunger om att stå upp för sig själv i destruktiva förhållanden. Att bara säga att nog är nog och gå vidare för att lämna det dåliga och hoplösa bakom sig. Se det som en knuff eller klapp på axeln. Men det är aldrig rätt för någon att vara i ett förhållande som inte utvecklar och lyfter upp en.

Nordiska Favoriter

We ain’t going down är skriven av sångerskan tillsammans med Birk Frisk och Douglas Thiele. Just nu jobbar Miinou mot en EP som släpps senare i vår. Det ser en ju fram emot!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011