Miinou inleder sitt 2022 med singeln We ain’t going down. En stark och emotionell poplåt där sångerskan sjunger om att stå upp för sig själv i destruktiva förhållanden. Att bara säga att nog är nog och gå vidare för att lämna det dåliga och hoplösa bakom sig. Se det som en knuff eller klapp på axeln. Men det är aldrig rätt för någon att vara i ett förhållande som inte utvecklar och lyfter upp en.

Apple Music

We ain’t going down är skriven av sångerskan tillsammans med Birk Frisk och Douglas Thiele. Just nu jobbar Miinou mot en EP som släpps senare i vår. Det ser en ju fram emot!

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.