Miinou inleder sitt 2022 med singeln We ain’t going down. En stark och emotionell poplåt där sångerskan sjunger om att stå upp för sig själv i destruktiva förhållanden. Att bara säga att nog är nog och gå vidare för att lämna det dåliga och hoplösa bakom sig. Se det som en knuff eller klapp på axeln. Men det är aldrig rätt för någon att vara i ett förhållande som inte utvecklar och lyfter upp en.

Följ på Apple Music

We ain’t going down är skriven av sångerskan tillsammans med Birk Frisk och Douglas Thiele. Just nu jobbar Miinou mot en EP som släpps senare i vår. Det ser en ju fram emot!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.