Att Can we rise är inspirerad av The Smiths kan man definitivt höra i den sirenande gitarren som löper igenom låten, i en så kallad tremolo-effekt. Tanken på How soon is now är ögonblicklig, något som jag tyckte var riktigt nice här.

Följ på Apple Music

Om Can we rise berättar artisten.

”För den här låten föreställde jag mig en kille som flyter upp i rymden och kastar bort allt som håller honom nere, på samma sätt som en rymdfärja kastar av sig boosters eller vad de tekniskt kallas.”


Bakom Pink Laces hittar vi Elijah Hendrix Wahlberg. En artist som gärna mixar organiska instrument med synthar och kan jämföras med akter så som Tame Impala och Joywave.
2020 släppte artisten EP:n Shelf Life och i fjol singeln Paradigm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011