Att Can we rise är inspirerad av The Smiths kan man definitivt höra i den sirenande gitarren som löper igenom låten, i en så kallad tremolo-effekt. Tanken på How soon is now är ögonblicklig, något som jag tyckte var riktigt nice här.

Popmuzik Popcast

Om Can we rise berättar artisten.

”För den här låten föreställde jag mig en kille som flyter upp i rymden och kastar bort allt som håller honom nere, på samma sätt som en rymdfärja kastar av sig boosters eller vad de tekniskt kallas.”


Bakom Pink Laces hittar vi Elijah Hendrix Wahlberg. En artist som gärna mixar organiska instrument med synthar och kan jämföras med akter så som Tame Impala och Joywave.
2020 släppte artisten EP:n Shelf Life och i fjol singeln Paradigm.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.