Med ett funkigt och synthig produktion som osar 80-talt tar Elijah Hendrix Wahlberg oss in i sin musikvärld som han kallar för Pink Laces på låten Paradigm. Här bjuds vi på snygga harmonier och melodier, samt den tidstypiska elgitarren för att krydda upp känslan av retropop ännu lite mer. Det är väl det som är så roligt med dagens unga musikskapare. De gör en bättre och roligare version av musiken från 80-talet än den som kom under de faktiska åren.

Dolby Atmos

Om singeln Paradigm berättar artisten för bloggen:

Paradigm är för mig som att prata ut på ett sätt som jag aldrig har gjort förut och jag tror att människor verkligen kan relatera till det. Jag tror att alla har varit i en position där de känner att de förväntas eller blir pressade att vara någon de inte är. Det är en låt om att bryta sig loss från det så kallade ”perfekta exemplet” och bara vara jag.”

Till låten har artisten även spelat in en futuristisk video med snabba bilar och gamla tjock-TV. Du ser resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.