Med ett funkigt och synthig produktion som osar 80-talt tar Elijah Hendrix Wahlberg oss in i sin musikvärld som han kallar för Pink Laces på låten Paradigm. Här bjuds vi på snygga harmonier och melodier, samt den tidstypiska elgitarren för att krydda upp känslan av retropop ännu lite mer. Det är väl det som är så roligt med dagens unga musikskapare. De gör en bättre och roligare version av musiken från 80-talet än den som kom under de faktiska åren.

Om singeln Paradigm berättar artisten för bloggen:

Paradigm är för mig som att prata ut på ett sätt som jag aldrig har gjort förut och jag tror att människor verkligen kan relatera till det. Jag tror att alla har varit i en position där de känner att de förväntas eller blir pressade att vara någon de inte är. Det är en låt om att bryta sig loss från det så kallade ”perfekta exemplet” och bara vara jag.”

Till låten har artisten även spelat in en futuristisk video med snabba bilar och gamla tjock-TV. Du ser resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply