Christian Bruzelius kraschar in i 2022 med den ösiga låten Locker. Här bjuder sångaren oss på soulig pop-rock som hämtad från 80-talets livescener. Med det känns låten också klippt och skuren för just livescenen. Något som artisten bekräftar när han säger:

Apple Music

“Jag gillar sticket med handklappningar och koklocka! Det ger en intressant dynamik till låten som helhet och kommer dessutom att vara sjukt kul när vi kör låten live och kan dra med publiken!”

Efter att ha släppt singlarna Like water, Petty och Animal i fjol, jobbar Christian just nu på en EP som kommer att släppas under året. Så håll utkik efter mer musik med artisten. Men just idag kan du höja volymen bara leva ut dina känslor till Locker.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.