Med drömliknande synthar och ett skönt beat som löper igenom låten skapar den brittiska artisten Lilac Frog en riktigt popdänga med sin senaste singel Nostalgic. Och det är just den man känner när man hör låten – nostalgi. För den synthiga produktionen får oss att kasta oss tillbaka några år i tiden och den varma känslan i produktionen är verkligen som en ljuv sommarbris. Perfekt såhär under vintern för att drömma sig bort en stund.

Skicka in din musik

Bakom artistnamnet Lilac Frog hittar vi Harri från sydvästra Storbritannien. Detta är artistens soloprojekt och just Nostalgic är tredje släppet under namnet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011