Låt oss prata lite kroppsspråk! Det är i alla fall vad Alexa Cappelli vill göra i singeln Body Language. Till en hookig-melodi och elektronisk produktion lovar jag att den här singeln kommer vinna över er på sin sida när den är slut. 

Favoriter Apple Music

Blott 22-år gammal är Alexa artisten och singer/songwritern som är född och uppvuxen i södra Kalifornien. Från att börja med röstlektioner vid sju års ålder kom Alexa sakta ur sitt skal genom musikteater under sina tidiga tonår. När artisten därefter började gymnasiet stod det klart att hon hade en kärlek till berättande genom låtar. Under sitt sista år började hon forma sitt artisteri och släppte därefter sitt första projekt. I augusti 2019 kom The Colors That Make You, med tre låtar som kombinerar indie och pop. 

Nu är Alexa tillbaka och det känns som hon funnit sin unika stil på singeln Body Language här berättar artisten mer: 

Body Language handlar om att lära känna någon på alla möjliga sätt utom personligen. Det kan vara en långdistansrelation eller en ny person du träffar online. De ringer och säger alla de rätta sakerna, men i gnistans hetta kommer du ihåg att de faktiskt inte känner den riktiga du. Den här låten är en rolig version av idén att inte döma en bok efter dess omslag. Goda avsikter är viktiga för romantiska relationer, men det är också att ha en trygg, accepterande och rolig fysisk närvaro. Hur kan du veta när du inte har spenderat mycket tid i samma rum?”

Alexa Cappelli

Tillhörande färgsprakande musikvideo ser ni här!

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.