För den Seattle-baserade indie-pop-låtskrivaren Janessa Evrist är konst fönstret till hennes själ och att låta lyssnare titta in och få kontakt med hennes upplevelser på mänsklig nivå är det som tänder passionen. Med sårbarhet och som styrka har Janessa formar sin sorg till musik i hopp om att andra ska identifiera sig med smärtan.

Spark handlar om den sorgliga och isolerande upplevelsen av förhållandet som nästan kunde bli.  En mycket specifik individ som lämnar dig att bearbeta dina känslor ensam. Det beskrivs bäst av refrängen: ”så låt mig hitta sammanhang, för jag är vilse här i mörkret. Utan lågan som växte för mig, men för dig förblev det en gnista.” 

Janessa Evrist

Tillhörande musikvideo representerar den eftertänksamma känslomässiga resan som tar plats mitt i vintern. Singeln Spark markerar den andra singeln från Janessas andra EP Don’t Run. Idén bakom musiken är att parat ihop sin introspektiva popmusik med naturens bilder och organiska produktionselement. Planen är att ge ut EP:n en låt i taget med bilder som ackompanjerar varje ny berättelse. 

Genom att fläta melankoliskt ärlig sång med simpelt piano och intima texter håller Janessa en genuin framtoning i Spark. Ni hör låten här!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.