För den Seattle-baserade indie-pop-låtskrivaren Janessa Evrist är konst fönstret till hennes själ och att låta lyssnare titta in och få kontakt med hennes upplevelser på mänsklig nivå är det som tänder passionen. Med sårbarhet och som styrka har Janessa formar sin sorg till musik i hopp om att andra ska identifiera sig med smärtan.

Favoriter Apple Music

Spark handlar om den sorgliga och isolerande upplevelsen av förhållandet som nästan kunde bli.  En mycket specifik individ som lämnar dig att bearbeta dina känslor ensam. Det beskrivs bäst av refrängen: ”så låt mig hitta sammanhang, för jag är vilse här i mörkret. Utan lågan som växte för mig, men för dig förblev det en gnista.” 

Janessa Evrist

Tillhörande musikvideo representerar den eftertänksamma känslomässiga resan som tar plats mitt i vintern. Singeln Spark markerar den andra singeln från Janessas andra EP Don’t Run. Idén bakom musiken är att parat ihop sin introspektiva popmusik med naturens bilder och organiska produktionselement. Planen är att ge ut EP:n en låt i taget med bilder som ackompanjerar varje ny berättelse. 

Genom att fläta melankoliskt ärlig sång med simpelt piano och intima texter håller Janessa en genuin framtoning i Spark. Ni hör låten här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.