Men snälla! Är detta en dröm. Norska Sigrid och sjärnskottet Griff i samma låt. Jag är helt tagen av Head On Fire.

Nordiska Favoriter

”Griff och jag träffades och delade en pizza på Rueben Selby-visningen på Fashion Week i London. Vi gick till studion ett tag senare och hade bara en dag av att prata om livet, innan vi skrev Head On Fire. Om det finns något bättre sätt att starta ett samarbete än över pizza på Fashion Week, har jag ännu inte hört det än.” 

Sigrid

Om det är något som båda artisterna gör otroligt bra så är det att hitta hooks som borrar sig in i din hjärna. Kombinera det med fantastiskt texter, så är det svårt att hitta något att inte gilla med Head On Fire.

”Låten handlar om den där känslan när man träffar någon som bara vänder upp och ner på allt och man inte kan fokusera på något annat än den personen”

Sigrid

”Jag har sett upp till Sigrid så mycket, speciellt som en ung tjej som slog igenom med kraftfull, trovärdig popmusik. Så jag var glad över att höra att hon ville skriva. Vi umgicks och gjorde Head On Fire och jag ser fram emot att världen äntligen får höra oss på ett spår tillsammans.”

Griff

Elektronisk pop-perfektion med en del nostalgiska inslag, det här pop inte raketforskning. Det behöver inte vara mer komplicerat än såhär. Att vi dessutom får en tillhörande video gör en riktigt kanonfredag.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.