Återigen är Haiden tillbaka i bloggen. Den här gången är det med den hjärtkrossade gitarrdrivna singeln Can’t Hurt Me. Låten är en av flera som kommer finnas på artistens kommande debut-EP som släpps i början av 2022. 

Covered PSB

Efter liknande 90- och 00-talsinspirerade hits Harmony, Welcome Home och pojkbandseran Okay Ok K, tog Haiden sina Shawn Mendes-vibbar och en oavslutad låt om hans ex och skapade Can’t Hurt Me. Låten lades ut på TikTok innan release och responsen blev över förväntan.

”När jag la upp den här låten på TikTok var den inte ens färdigskriven, än mindre inspelad eller producerad. Så den senaste veckan har vi arbetat för att avsluta den och göra den så effektfull som jag vet att den kan bli. Jag kände en specifik typ av press eftersom Can’t Hurt Me blev viralt i sin råaste form, bara jag som spelade den på en akustisk gitarr. Detta gjorde det särskilt utmanande att producera den eftersom vi inte ville ta ifrån det som gjorde den låten och berättelsen i första hand. Jag är dock glad att kunna säga att integriteten inte bara har förblivit intakt utan har förstärkts av produktionen. Det är verkligen fantastiskt.”

Haiden

De inledande ackorden skapar någon form av ångest som om det finns en överhängande dåliga nyheter som ska levereras. Tillsammans med Haidens melodiska sång sparkar artisten bokstavligen in dörren och för en rakt in i det krossade hjärtat som texten beskriver. Med en kraftfull text och oförminskade känslor lär detta bli en låt som får fansen att skriksjunga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011