I Insecure sammanför Michael Van Wagoner det bästa av pop och en elektronisk EDM. Resultatet blir en lyxig pop-banger med extra allt. Singeln är en hymn till sårbarhet och svårigheterna man ibland kan känna att öppna upp för någon. Artistens sång är kristallklar och bär på en skör känsla. Låten inleds med ett R&B influerat beat, djup-bas och en mjuka pockande synthar. Detta övergår sedermera i ett genialt akustiska break för att sedan explodera ut i refräng. 

Nordiska Favoriter

Rolig fakta är att låten ursprungligen valdes ut för att tävla i en stor talangtävling. Men producenterna bakom singeln tyckte att den var för känslomässigt stark så beslutet blev att släppa den independent. 

Sedan unga år har Michael Van Wagoner vetat att han vill bli popstjärna. År 2020 tog han det beslutet och hoppade av college. Med vetskapen om att han var tvungen att försörja sig på sin min musik var misslyckande inget alternativ. Han flyttade därför till Las Vegas och blev praktikant för Imagine Dragons och The Killers, något som gjorde att han lärde sig detaljerna kring branschen.

Sedan dess har Michael producerat och skrivit med otaliga artister. Däribland två av mina absoluta favoriter Quinn XCII och Lauv.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.