Brittiska Sarpa Salpa är tillbaka i bloggen med nya singeln Somebody. Det svänger något otroligt när bandet släpper loss denna eklektiska indiepop-produktion med gnistrande elgitarrer och lysande melodi. 

Popmuzik Popcast

Somebody är ett sista farväl till en gammal vän efter 7 år tillsammans, det är sammanfattningen av insikten att vi inte var menade att vara och att vi både är lyckligare och har det bättre där vi är idag. Det är ett tecken på tack och respekt för det som var när vi båda hittar nya vägar och bättre liv. Låten är också självreflekterande kring mina brister i mitt tidigare förhållande och vad jag kunde ha gjort bättre, vad de förtjänade och helt enkelt inte fick. Det är mitt sätt att pressa henne att hitta någon bättre än mig och inte tappa förtroendet eller tron ​​på världen!”

Marcus Marooth

För mig andas låten lika delar frustration som ånger och de mjukare verserna kontrasteras perfekt med frisläppta storartade refränger. Extra förtjust är jag i outrot där frasen ”you love somebody else” upprepas gång på gång i ett nästan retfullt tonläge. Missa inte den här låten som inte lämnar någon besviken!

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.