Brittiska Sarpa Salpa är tillbaka i bloggen med nya singeln Somebody. Det svänger något otroligt när bandet släpper loss denna eklektiska indiepop-produktion med gnistrande elgitarrer och lysande melodi. 

Popmuzik Popcast

Somebody är ett sista farväl till en gammal vän efter 7 år tillsammans, det är sammanfattningen av insikten att vi inte var menade att vara och att vi både är lyckligare och har det bättre där vi är idag. Det är ett tecken på tack och respekt för det som var när vi båda hittar nya vägar och bättre liv. Låten är också självreflekterande kring mina brister i mitt tidigare förhållande och vad jag kunde ha gjort bättre, vad de förtjänade och helt enkelt inte fick. Det är mitt sätt att pressa henne att hitta någon bättre än mig och inte tappa förtroendet eller tron ​​på världen!”

Marcus Marooth

För mig andas låten lika delar frustration som ånger och de mjukare verserna kontrasteras perfekt med frisläppta storartade refränger. Extra förtjust är jag i outrot där frasen ”you love somebody else” upprepas gång på gång i ett nästan retfullt tonläge. Missa inte den här låten som inte lämnar någon besviken!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.