Brittiska Sarpa Salpa är tillbaka i bloggen med nya singeln Somebody. Det svänger något otroligt när bandet släpper loss denna eklektiska indiepop-produktion med gnistrande elgitarrer och lysande melodi. 

POPMUZIK LOVER 2

Somebody är ett sista farväl till en gammal vän efter 7 år tillsammans, det är sammanfattningen av insikten att vi inte var menade att vara och att vi både är lyckligare och har det bättre där vi är idag. Det är ett tecken på tack och respekt för det som var när vi båda hittar nya vägar och bättre liv. Låten är också självreflekterande kring mina brister i mitt tidigare förhållande och vad jag kunde ha gjort bättre, vad de förtjänade och helt enkelt inte fick. Det är mitt sätt att pressa henne att hitta någon bättre än mig och inte tappa förtroendet eller tron ​​på världen!”

Marcus Marooth

För mig andas låten lika delar frustration som ånger och de mjukare verserna kontrasteras perfekt med frisläppta storartade refränger. Extra förtjust är jag i outrot där frasen ”you love somebody else” upprepas gång på gång i ett nästan retfullt tonläge. Missa inte den här låten som inte lämnar någon besviken!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011