Med This time last year får vi en hitig breakup-låt av den amerikanska artisten Laura Marano. En låt där artisten tittar tillbaka på året som gått och att det var ett år sedan hon och hennes ex var bjudna på ett bröllop, som hon inte kunde gå på i och med att hon jobbade.
Det blev lite självrannsakande i form av alla de gånger jobbet kommit i vägen för förhållandet, men också minnen från en tid som en gång varit. Allt arrangerat till en radiovänlig låt som kryddats med en lite pop/rockig refräng.

Apple Music Svensk Pop

Om arbetet med låten berättar Laura:

”Jag blev omedelbart förälskad i låten, och även om den inte helt passade ljudmässigt med EP:n jag ville släppa (Us EP), visste jag att det var en speciell låt och en låt jag ville att mina fans skulle känna till. Så det slutade med att jag gjorde något konstigt och släppte en förhandsversion av den här låten på min EP. Sedan åkte jag på min första turné någonsin och spelade den varje kväll för fans som började sjunga orden tillsammans till mig. This time last year är en så speciell låt för mig, och jag är så redo för att den ska vara helt ute i världen.”

This time last year är tagen från Lauras kommande debutalbum som släpps till våren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.