Med This time last year får vi en hitig breakup-låt av den amerikanska artisten Laura Marano. En låt där artisten tittar tillbaka på året som gått och att det var ett år sedan hon och hennes ex var bjudna på ett bröllop, som hon inte kunde gå på i och med att hon jobbade.
Det blev lite självrannsakande i form av alla de gånger jobbet kommit i vägen för förhållandet, men också minnen från en tid som en gång varit. Allt arrangerat till en radiovänlig låt som kryddats med en lite pop/rockig refräng.

Popmuzik Podcast

Om arbetet med låten berättar Laura:

”Jag blev omedelbart förälskad i låten, och även om den inte helt passade ljudmässigt med EP:n jag ville släppa (Us EP), visste jag att det var en speciell låt och en låt jag ville att mina fans skulle känna till. Så det slutade med att jag gjorde något konstigt och släppte en förhandsversion av den här låten på min EP. Sedan åkte jag på min första turné någonsin och spelade den varje kväll för fans som började sjunga orden tillsammans till mig. This time last year är en så speciell låt för mig, och jag är så redo för att den ska vara helt ute i världen.”

This time last year är tagen från Lauras kommande debutalbum som släpps till våren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.