Mjuka vokaler och släpande sång. Artisten OSQAR tar med oss på en resa tillbaka till syntharnas 80-tal. På Falling again vill sångaren att vi visualiserar oss en solnedgång och tänker kärleksfulla tankar. Låten är inspirerad av han tidigare förhållande och undersöker idén om att fall för någon igen. Något musikskaparen även tar steget länger och applicerar i ett större sammanhang där han pointerar hur viktigt det är att vara kär i sitt liv, även om man har sina tvivel.

Popmuzik Popcast

Falling again bjuder på en lugn och svävande lyssning där atmosfären står i fokus. Beatet är rogivande och helheten landar i den drömska popen. Det är med spänning vi ser fram emot musikskaparens kommande EP som förväntas släppas i december i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.