Mjuka vokaler och släpande sång. Artisten OSQAR tar med oss på en resa tillbaka till syntharnas 80-tal. På Falling again vill sångaren att vi visualiserar oss en solnedgång och tänker kärleksfulla tankar. Låten är inspirerad av han tidigare förhållande och undersöker idén om att fall för någon igen. Något musikskaparen även tar steget länger och applicerar i ett större sammanhang där han pointerar hur viktigt det är att vara kär i sitt liv, även om man har sina tvivel.

Nordiska Favoriter

Falling again bjuder på en lugn och svävande lyssning där atmosfären står i fokus. Beatet är rogivande och helheten landar i den drömska popen. Det är med spänning vi ser fram emot musikskaparens kommande EP som förväntas släppas i december i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011