Med självdistans, humor och optimism levererar The Breaks Inc. en charmig och riktigt stark singel genom låten Pinocchio. Precis som titeln vittnar om handlar låten om dockan som inte vill  något annat än att vara en riktig pojke. Produktionen är organiskt hållen och det doftar indie lång väg. Jag får faktiskt lite My Chemical Romance-känsla, om det är en bra liknelse eller inte lämnar jag upp till bandet att avgöra. För mig är det helt klart positivt i alla fall.

Nordiska Favoriter

Vilka är The Breaks Inc. då? Enligt dem själva bara ett band från Queens, NY. Dom är som The Strokes om de aldrig blev kända, eller som Elton John om han inte var gay. En knockoff av Beatles om de fortfarande hade Pete Best som trummis. Eller som Queen om Queen var från Queens. Lika fyndig beskrivning som den lysande musik de gör så känns det som att detta band helt klart skapar musik för att det är kul. Vilket i slutändan är det viktigaste. Ni hör Pinocchio här! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.