Walter FM från Helsingfors jobbar sakta men säkert mot albumet Indoor Monsoon som släpps den 29:e September. Två singlar är kvar innan albumet släpps och idag kan vi lyssna på In trouble här i bloggen.

Popmuzik Lover Patreon

Nya singeln är en skönt melodisk indiepoplåt med nästan hypnotiskt arrangemang av taktfasta trummor och mjuka gitarrer. Det är vemodigt och samtidigt upplyftande när sångaren vill berätta om ett kärleksfullt förhållande.

Om singeln berättar Walter FM:

”Inspirerad av Frodos ord till Sam efter att ha förstört ringen i Sagan Om Ringen, ville jag skriva en berättelse om ett kärleksfullt förhållande. Den här låten handlar om vänskap, kärlek, sällskap och att hålla ihop i mitten. Refrängkroken träffade mitt medvetande som en blixt när jag skulle duscha.”

Walter FM

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011